Zoek je een stijlvolle datingsite dan bij je bij Parship aan het goede adres. Deze mainstream online datingsite biedt interessante mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Parship is immers een van de best bezochte datingsites in Europa en is daarbij in België ook erg populair. De meeste van de personen die lid zijn van Parship zijn ouder dan 30 jaar. Er is hierbij een licht groter aandeel van vrouwen.

4

De Parship Website

De website legt veel nadruk op kwaliteit en op hoogwaardige matching. Een van de tools die hiervoor gebruikt wordt is de Parship persoonlijkheidstest. De test is erg uitgebreid en zorgt ervoor dat je automatisch gekoppeld kan worden aan andere personen met dezelfde persoonlijkheid of voorkeuren. Hierbij valt op dat de test innovatief is en ook gebruik maakt van situatieschetsing of afbeeldingen. Zeer de moeite waard dus.

Het Parship platform is professioneel opgezet. Voor nieuwe gebruikers kunnen de vele mogelijkheden misschien wat overweldigend zijn, maar dat went gewoonlijk snel. In feite kun je beginnen met de kern, zoals het opzetten van je profiel en het doorzoeken van het platform naar leuke andere leden. Vanuit dat punt kun je snel van meer opties gebruik maken, zoals de chat, het aanbevelen of het uitgebreid zoeken. Verder ziet de Parship website er gewoon goed vormgegeven uit.

Parship Registratie en Gebruik

Net zoals de meeste andere grote datingwebsites kun je je bij Parship zonder betaling registreren. Met dit gratis lidmaatschap kun je dan alvast bekijken of de datingsite wat voor jou is. Hieronder valt onder meer: andere profielen bekijken en jezelf kenbaar maken. Tevens kun je zien wie er jouw profiel heeft bezocht. Wanneer je een betaald lidmaatschap afsluit heb je alle middelen op de website tot je beschikking, zodat je beter contact kunt maken met andere leden. Verder is er ook manuele begeleiding mogelijk voor een meerprijs.

De gemiddelde response op de website ligt hoger dan gemiddeld. Over het algemeen zijn de leden vrij betrokken en zijn er weinig “kijkers”. Tevens zul je als gebruiker ook meer kwaliteit ervaren van de aanwezige profielen. Doordat je wordt gestimuleerd om veel informatie bij je profiel te verstrekken heb je ook meteen goede aanknopingspunten voor een gesprek met andere leden. Gebruik je de Parship website intensief dan zul je ook snel een leuke date of relatie kunnen vinden.

Parship Conclusie

Parship onderscheidt zich vooral doordat het erg professioneel en serieus is. Hierdoor trekt het een ook wat ouder publiek van vrijgezellen. Voor het jongere publiek kan Parship derhalve wat stijf aandoen en is men wellicht beter af bij EliteDating of Be2. Maar voor iedereen die het daten serieus wilt aanpakken is Parship een prima keuze. Er zijn veel opties die het online contact zoveel leuker maken. De gemiddelde response is goed en de meeste leden staan open voor een prettig gesprek. Je kunt er in ieder geval op aan dat deze website je écht wilt koppelen aan een leuk andere persoon.