Wat is er bij Lexa gratis en voor welke functies heb ik een betaald abonnement nodig?

Bij Lexa kun je jezelf gratis inschrijven, maar niet van alle beschikbare functies gebruik maken. Om deze functies te gebruiken moet je een betaald membership aanschaffen. In de volgende lijsten kun jij zien welke functies gratis zijn en welke mogelijkheden er zijn met een betaald lidmaatschap.

Dit kun je doen met een gratis Lexa lidmaatschap:
Profielen bekijken
Je eigen profiel maken
De standaard zoekfuncties gebruiken
Met andere members flirten
Dit kun je doen met een betaald Lexa lidmaatschap:

  Gratis   Inschrljven  

Lexa Date Days: 3 dagen volledig gratis lidmaatschap bij Lexa!

1412405

Spectaculaire actie van Lexa: de datingsite biedt singles de mogelijkheid 3 dagen helemaal gratis te daten tijdens de Lexa Date Days. Wil jij deze lente beginnen met een of meerdere leuke dates? Dan is dit een goed moment om zonder te hoeven betalen eens te kijken of een datingsite iets voor je is. Ook maak je deze Date Days kans op mooie prijzen bij een gratis inschrijving
Let op, deze actie Lexa Date Days Actie loopt van 12 t/m 19 maart 2015!
Inschrijven bij Lexa altijd gratis, maar gedurende deze periode mogen nieuwe inschrijvingen 3 volle dagen van alle functionaliteiten van de website gebruik maken zonder daarvoor een cent te hoeven betalen. Voor alle singles die als goede voornemen voor 2015 hebben genoteerd eindelijk een partner te zoeken is dit een mooie mogelijkheid.
De Date Days actie loopt van 12 t/m 19 maart 2015. Om gebruik te maken van deze actie meld je je gratis aan op hun website, of klik op de banner voor meer informatie over deze tijdelijke aanbieding.
lexa date days
Lexa Date Days: Datingsite uitproberen voor drie dagen
Normaal gesproken moet je om berichten te kunnen sturen naar andere leden betalend lid zijn. Om hun website te promoten (in december en januari gaan veel singles op zoek naar een partner via een datingsite) geeft Lexa dus 72 uur de mogelijkheid om gratis te daten, wat wil zeggen dat je net zo gebruik kunt maken van de website als de leden met een full membership. Dat de actieperiode in het weekend valt is geen toeval; zo heb je extra veel tijd om je drie dagen daten zo goed nuttig te benutten. De actie is vrijblijvend; na de 24 uur kun je zelf beslissen of je eventueel langer (betalend) lid wilt blijven of het voor gezien houdt. Zorg dat je je tijdens de actieperiode inschrijft.
Lexa is Relatieplanet voorbij
De site maakt de laatste jaren flinke stappen op de online datingmarkt; dit jaar bleken ze Relatieplanet wat naamsbekendheid betreft voorbijgestreefd te zijn. Ook heeft Lexa in 2012 voor het eerst meer unieke bezoekers dan naaste concurrent Relatieplanet. Met de Lexa Date Days probeert het bedrijf nog verder uit te lopen; voor zover bekend heeft Relatieplanet.nl nog geen nieuwjaarsactie voor nieuwe leden. Onze review over Relatieplanet vind je op deze pagina.
lexa date days
Wil je niet gelijk beslissen of je mee wil doen met deze Lexa Date Days actie kun je onze review pagina over Lexa bezoeken. Let wel: de Lexa Date Days worden maar een paar keer per jaar gehouden; de volgende editie zal weer enkele maanden op zich laten wachten.
Mocht je gebruik gaan maken van deze aanbiedingen lezen we na de 72 uur graag hier terug wat je van Lexa dating vond! Mocht je gaan daten wensen we je uiteraard veel succes, en de redactie van datingsite-ervaringen.nl wenst alle lezers alvast een liefdevol en date-rijk 2015 toe!