Ben je een hoger opgeleide Vlaming dan zal EliteDating een van de beste keuzes voor online dating zijn. Deze website heeft al diverse jaren succes in België als het om koppelen van hoger opgeleide singles gaat. Daarbij staat het vooral bekend om de relatieve hoge effectiviteit van de matching.

EliteDating is een afgeleide van het Duitse eDarling, dat is opgezet vanuit een sterke wetenschappelijke basis. Verwacht dus bij EliteDating een leuke en krachtige persoonlijkheidstest, met veel diepgaande vragen. De uitkomst van deze test bepaalt wie er aan je wordt aanbevolen op de datingsite. Samen met de test van Parship is dit toch wel zo’n beetje de beste wetenschappelijke datingtest van België. Natuurlijk kun je ook op de gewoon normale wijze profielen zoeken en met andere leden praten. Dit alles zit op EliteDating prima in elkaar.

130528_fruehling_v2_n_640x483_NL_eD_s

Door haar nadruk op een kwalitatief hoogstaande datingsite is EliteDating erg fijn in gebruik. De layout is dik in orde en de keuze aan opties is groot. Zo zijn er vele multimedia functionaliteiten. Dat EliteDating in haar opzet gelooft toont zich ook in de fameuze “geld-terug” garantie, indien je als betalend lid geen geschikte date kunt vinden. Overigens is de aanmelding gratis, maar bij betaling wordt het aantal aantrekkelijke opties wel een stuk groter.

EliteDating is een serieuze datingsite. Dit betekent dus dat het niet zo direct van pas komt voor het vinden van een contact voor een avontuurtje. Het gaat hier om het koppelen voor een serieuze relatie. Dit doet EliteDating echter zeer goed en biedt het alle functionaliteiten voor de hoger opgeleiden vrijgezel in België en Vlaanderen om hier met succes mee aan de slag te gaan.