Be2 is een dating site die wereldwijd actief is. In België en Nederland heeft Be2 dan ook een groot ledenbestand. De doelgroep van Be2 is iedereen die een serieuze relatie zoekt.  Het ledenbestand is een smeltkroes van mensen met uiteenlopende beroepen. Je vind er zowel poetsvrouwen als managers, en zowel arbeiders als ondernemers. De filosofie van Be2 is zoveel mogelijk mensen aan een duurzame en bevredigende relatie helpen.

11

De Inschrijving

Registratie is gratis en je krijgt meteen een gedetailleerde persoonlijkheidstest voorgeschoteld. Deze test wordt zoals op andere datingsites gebruikt om je geschikte partnervoorstellen aan te bieden.  Ik had de indruk dat de persoonlijkheidstest iets korter was dan bij bijvoorbeeld Parship, wat ik eigenlijk niet zo erg vond.

Eenmaal in het ledengedeelte kan je ervoor kiezen op je profiel te vervolledigen. Het is natuurlijk aangeraden om je profiel zo volledig mogelijk te maken zodat wanneer andere leden je profiel bezoeken ze niet in de woestijn terechtkomen. Je kan foto’s toevoegen, heel wat vragen beantwoorden en zo wat meer vertellen over jezelf en je levensstijl.

Eenmaal je profiel in orde is kan je op zoek gaan naar een date. Je krijgt heel wat leden voorgeschoteld die gesorteerd kunnen worden op basis van de persoonlijkheidstest, gebruikersnaam, leeftijd en beroep. In tegenstelling tot sommige andere datingsites ben je niet beperkt tot de partnervoorstellen, maar kan je ook zelf een zoekopdracht ingeven.

Op het profiel van een lid kan je naast de basis informatie ook een compatibiliteitsrapport bekijken. Via dat rapport kan je zien of jullie persoonlijkheden bij elkaar passen. Contact opnemen met een ander lid kan via een tekstbericht of een vragenlijst. Je kan ook aantekeningen maken bij een profiel die enkel door jouw te zien is.

Lid Worden

Be2 is een serieuze datingsite waar een geschikte partner vinden een reële mogelijkheid is. Op hun website vind je ook tal van succesverhalen van leden die via Be2 de liefde gevonden hebben. Dit is natuurlijk geen garantie op succes, en zoal met alle datingsites zijn er ook altijd mensen die minder geluk hebben. Bij Be2 kan je ook een premium lidmaatschap afsluiten voor minstens €19.90 per maand. In ruil daarvoor krijg je een succesgarantie: Be2 garandeert dat je tijdens de duur van je lidmaatschap in contact zal komen met minstens 10 aanbevolen partners, indien dat niet zo is zal men je lidmaatschap verlengen.